"ΒΑΣΤΑ Αρκαδίας" Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Συλλόγου των απανταχού Βασταίων "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" !!

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΤΩΝ  ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΒΑΣΤΑΙΩΝ << Η ΠΡΟΟΔΟΣ>>
                           ΜΑΡΝΗ 54  ΑΘΗΝΑ – ΤΚ 10437

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    
Βασταίικα Νυχτολούλουδα
  Θεωρούμε απαραίτητο να έχουμε πληροφορίες για να ολοκληρωθεί η ύλη που χρειάζεται να γραφτεί στη «ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ» που έχει προγραμματισθεί να εκδοθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου για νέους  επιτυχόντες σε Ανώτερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά  Ιδρύματα και νέους που αποφοίτησαν πρόσφατα, η κάνουν μεταπτυχιακό, καθώς και για άλλες εκδηλώσεις, γάμους, γεννήσεις, βαπτίσεις κτλ που έγιναν το 2016 από Βασταίους.
     Επίσης και άλλες πληροφορίες που ενδιαφέρουν  γενικά τους ανθρώπους του χωριού μας, πλουτίζοντας έτσι την ύλη, τόσο της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας μας  τη “ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ”, που τόσο αγαπήθηκε από όλους μας, όσο και του
Portal- Blogspot την Ιστοσελίδα του Συλλόγου μας. (Μας χαροποιεί η μεγάλη επισκεψιμότητά της).
    Η  έντυπη εφημερίδα και η ιστοσελίδα μας θέλουν να φιλοξενήσουν  επιστολές νέων, για οποιαδήποτε θέματα που τους απασχολούν και τους ενδιαφέρουν, να κοινοποιούνται και να αναδεικνύονται.
       Είναι αναγκαίο  να διαδοθεί  αυτό το σημείωμα - μήνυμα  
και να έχουμε όσο γίνεται πιο έγκαιρα την απάντησή σας με σχόλια, παρατηρήσεις και προτάσεις .
    Θέλουμε και μπορούμε, με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας και των μέσων επικοινωνίας να κάνουμε τη ζωή μας πιο όμορφη πιο χαρούμενη και το χωριό μας πιο ελκυστικό κυρίως για τους νέους μας που είναι και το μέλλον μας.   Να είμαστε όλοι καλά. 

                                                           Το Δ.Σ. του Συλλόγου Βασταίων