"ΒΑΣΤΑ Αρκαδίας" Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Συλλόγου των απανταχού Βασταίων "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" !!

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ






ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΤΟΥ ΑΡΟΥΣΑΛΙΟΥ

     Με σεβασμό και αξιοπρέπεια στην παράδοση, ο Σύλλογος πραγματοποίησε και τούτη τη χρονιά στον τόπο μας το καθιερωμένο μνημόσυνο του Ρουσαλιού προς όλους τους απανταχού εκλιπόντες Βασταίους.
  Οι αξίες, η μια μετά την άλλη, για κάποιους λόγους λοξοδρομούν και φεύγουν, αλλά τα φωτεινά παραδείγματα υπήρχαν,  υπάρχουν και θα υπάρχουν. Τα ταγμένα μέλη του Συλλόγου, παρά τα χρόνια και τα προβλήματά τους, δήλωσαν παρόντες και μας προέτρεψαν όλους μας για το καλύτερο.
     Ευχαριστούμε τα μέλη και όλους τους συγχωριανούς, για την παρουσία και τη στήριξή σε όλες τις προσπάθειες του Δ.Σ. και του Συλλόγου για καλύτερη και αξιοπρεπέστερη ζωή.
     Στηρίζουμε και ευχαριστούμε την οικογένεια του Αλέξη Κατσιώλη, που παλεύει σκληρά με ήθος και αξιοπρέπεια να επιβιώσει στον τόπο που γεννήθηκε με ότι αυτό σημαίνει.
      Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε μια άλλη οικογένεια του χωριού μας που μαζί  με την ομάδα τους - όλοι τους ευυπόληπτοι  καθ’ όλα πολίτες,-  που κάνουν, ένα ανέντιμο πόλεμο εναντίον του Συλλόγου με 70 χρόνια προσφοράς στον τόπο μας και κατ’ επέκταση εναντίον όλων των Βασταίων.   Αυτές τις μέρες του τριημέρου το Αστυνομικό Τμήμα της Μεγαλόπολης, έπειτα από τις γνωστές καταγγελίες, ήταν σε επιφυλακή και επιτηρούσε δύο φορές την ημέρα για να μην πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο επιμνημόσυνο τραπέζι.
     Και οι μεν αστυνομικοί έκαναν το καθήκον τους, αλλά αυτοί;;;;   Άλλη μια φορά ΜΠΡΑΒΟ τους. Όμως να είναι σίγουροι πως η νομιμότητα θα επιπλεύσει και οι συκοφάντες θα πάρουν τη θέση που τους ανήκει. 
Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε τους συγγενείς και φίλους Δασοχωρίτες, τους συγγενείς και φίλους Ισαραίους, καθώς και την εκπρόσωπο του Συλλόγου Κ. Λάμπρου.
Ευχόμαστε καλή υγεία σε όλους τους απανταχού Βασταίους και καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις των παιδιών και εγγονών.  Καλό Καλοκαίρι

Το Δ.Σ. του Συλλόγου