"ΒΑΣΤΑ Αρκαδίας" Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Συλλόγου των απανταχού Βασταίων "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" !!

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΩΤΟΧΡ. ΠΊΤΑ







   Με ρεκόρ συμμετοχής πραγματοποιήθηκε χτες (3/2/19) το μεσημέρι η εκδήλωση  της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας, στο κέντρο ΠΛΑΚΙΏΤΙΣΣΑ. Η απρόσμενα μεγάλη συμμετοχή των συγχωριανών δημιούργησε το αδιαχώρητο στο πολύ όμορφο κέντρο, αλλά και μια  καταπληκτική Βασταίηκη ατμόσφαιρα που θα μείνει ανεξίτηλη στη μνήμη μας για πολύ καιρό.
Το Δ.Σ. για άλλη μια φορά, ανταποκρίθηκε και παρουσίασε μια πολύ όμορφη εκδήλωση και ταυτόχρονα ευχαριστεί όλους τους συγχωριανούς και φίλους για την ανταπόκριση στο κάλεσμα που ξεπέρασε κάθε προσδοκία συμμετοχής.  Και σαν να μην έφτανε το πολύ καλό μενού του κέντρου με άφθονο κρασί και αναψυκτικά ήρθε να συμπληρώσει  το πλούσιο γεύμα και η υπέροχη παραδοσιακή Βασταίικη Γαλόπιτα που είχε ετοιμάσει η πρόεδρος κ. Ντίνα Μητροπούλου. Ήταν πράγματι το "κερασάκι στην Τούρτα". Και μέσα στην κρασοκατάνυξη και το κέφι,  δεν παράλειψαν να μας επισκεφτούν και αρκετοί πολιτευτές υποψήφιοι της περιοχής μας , (εκλογές γαρ) Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι κτλ.   
      Με αυτές τις όμορφες εντυπώσεις, αποχωρώντας δώσαμε ραντεβού για τις 24 / 2 /2019 στη γενική εκλογοαπολογιστική , καταστατική Συνέλευση . Να είμαστε όλου εκεί. Και μέχρι τότε να είστε όλοι καλά.  




Φωτογραφία : Πάνος Ζήσογλου 

Φωτογραφία , Θεοδώρα Λαμπρακοπούλου

Φωτογραφία Θεοδώρα  Λαμπρακοπούλου


Για το Δ.Σ.
Χρ. Τσαλίκης