"ΒΑΣΤΑ Αρκαδίας" Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Συλλόγου των απανταχού Βασταίων "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" !!

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΜΉΝΥΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ.







ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΑΣΤΑΙΩΝ

                                            ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΉΝΥΜΑ 


..φεύγει και τούτη η χρονιά, έφυγε σαν το νεράκι και τούτος ο χρόνος,  λίγες μέρες και ώρες απέμειναν και ας πάρει μαζί του ότι μας πίκρανε, ότι μας πόνεσε και ότι μας απογοήτευσε, και ας κρατήσουμε όση αισιοδοξία και δύναμη μας απέμεινε για να παλέψει ο καθένας μας για τους δικούς τους στόχους, έχοντας βεβαίως πρωτίστως το πολυτιμότερο αγαθό την υγεία μας, γιατί τίποτε δεν είναι δεδομένο.
Τελειώνοντας τούτη η χρονιά το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τα μέλη, τους χωριανούς και τους φίλους του Συλλόγου  που μας στήριξαν όχι μόνο με τη ζεστή παρουσία τους στις εκδηλώσεις μας αλλά και για το ότι σε τούτους τους δύσκολους καιρούς ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, κατέθεσε γενναιόδωρα από το υστέρημά του το περίσσευμα της καρδιάς του, η εκτίμηση και ο σεβασμός μας θα είναι απριόρι,  επίσης  στους νέους παιδιά και εγγόνια των Βασταίων ευχόμαστε αγαθή τύχη και ευόδωση όλων των προσδοκιών τους, βέβαια τίποτε δεν χαρίζεται όλα  κερδίζονται με αγώνες.
Οι ευχές μας να συνοδεύουν όλες τις οικογένειες των απανταχού Βασταίων για καλά Χριστούγεννα, καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά.
Για το Δ.Σ.
Μητροπούλου Κωνσταντίνα