"ΒΑΣΤΑ Αρκαδίας" Η ηλεκτρονική εφημερίδα του Συλλόγου των απανταχού Βασταίων "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" !!

Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018

ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΟΧΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ Δ.Ε.Η.


     Δεν μπορώ να μην αναφέρω (μιας και συμμετείχα), σαν σημαντικό γεγονός, το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, που πραγματοποίησαν οι κάτοικοι της Μεγαλόπολης με σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο και πολλούς φορείς  της περιοχής, καθώς και πολλούς Μεγαλοπολίτες που κατοικούν στην Αθήνα. 
     Το παρόν έδωσαν ακόμα και εκπρόσωποι κομμάτων, όπως το  ΚΚΕ, και η Λαϊκή Ενότητα του Λαφαζάνη, με απαίτηση να ματαιωθεί, εδώ και τώρα, το έγκλημα της πώλησης του ορυχείου και των μονάδων της ΔΕΗ. 
     Την συγκέντρωση, μπορώ να  τη Χαρακτηρίσω  μεγάλη και μαχητική και θα ήταν μεγαλύτερη πιστεύω, αν ειδοποιούνταν οι φορείς των Δημ. διαμερισμάτων του Δήμου που απ' ότι έπεσε στην αντίληψή μου, κάτι τέτοιο δεν έγινε και μόνο απ' το blogspot  "Το Καφενείο της Μεγαλόπολης", έγινε γνωστό. (όσοι βεβαίως το παρακολουθούν). 
      Με την ελπίδα η αγωνία, η αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής και η στεντόρεια φωνή τους, να βρουν, αυτή τη φορά, "ευήκοα ώτα", αυτών που άλλα υπόσχονται  και άλλα κάνουν.
     Να σεβαστούν αυτούς που έχουν δώσει, τον ιδρώτα, το αίμα και τη ζωή τους ακόμα,  για να κρατηθεί ο τόπος ζωντανός και τώρα ζουν με τον εφιάλτη της ανεργίας αυτών και των παιδιών τους, αλλά και της καταστροφής ολόκληρης της περιοχής  
     Η ΔΕΗ είναι το ίδιο το βιός τους, που απαλλοτριώθηκε  και έγινε  ακόμα ένα κομμάτι της Δημόσιας περιουσίας που έχει απομείνει κύριοι, και αυτό άρον άρον το ξεπουλάτε. Έλεος.
      Είναι έγκλημα και θα σας ακολουθεί σε όλη σας τη ζωή.      

25/4/2018 . Οι Μεγαλοπολίτες  στο Σύνταγμα. (φωτογραφία :  Χ. Τσαλίκης) 


25/4/2018. Σύνταγμα  (φωτογραφία: Χ. Τσαλίκης) 
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία      

 Από  Βάστα Αρκαδίας
Χρήστος Τσαλίκης